Aikido Pietarsaaressa

Aikuiset

Tervetuloa innokkaiden aikuisten joukkoon, jossa liikunnan ilo on etusijalla! Voit vapaasti tulla kokeilemaan milloin tahansa vuoden aikana, jos olet vähintään 16-vuotias.
Ryhmä on suunnattu aikuisille, jotka haluavat saada käsityksen siitä, mistä aikidossa on kyse. Harjoittelu toteutetaan omien yksilöllisten taitojen mukaan, harjoittelemme pareittain tai ryhmissä.

Opit mm. tekniikoita, tasapainoliikkeitä ja kaatumisia. Graduointeja voit suorittaa omaan tahtiin. Lisäharjoitusten lisäksi aikuiset jäsenet voivat osallistua erilaisille leireille, mitkä kehittävät taitoja tuntuvasti!

Nuoret

Liity nuorten iloiseen joukkoon! Ryhmä on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut aikidosta! Tarjoamme aikido-harjoituksia 13-15-vuotiaille nuorille. Harjoitteiden välissä on pelejä, jotka edistävät mm. fyysisiä- ja yhteistyötaitoja. Harjoitteet koostuvat perusharjoituksista, tekniikoista ja kaatumisista.
Ryhmään otetaan uusia nuoria ympäri vuoden. Halutessasi voit iästä riippuen graduoida joko juniori- tai aikuisten tasolla.

Graduointiharjoitusten lisäksi jo jonkin aikaa treenaaneille nuorille tarjotaan myös leiritoimintaa, mikä yleensä koetaan rohkaisevana!

Juniorit

Liity leikkisään junioriryhmään, joka on suunnattu 9-12-vuotiaille junioreille! Luovalla tavalla harjoittelemme fyysisiä taitoja, vuorovaikutustaitoja ja muita samuraitaitoja. Ennen kaikkea meillä on hauskaa, mutta pelien lisäksi treenataan kaatumisia, erilaisia otteita, tekniikoita sekä tasapaino- ja koordinaatioliikkeitä.
Ryhmä vastaanottaa uusia junioreita ympäri vuoden. Graduointi ei ole pakollista, mutta tässä ryhmässä on mahdollisuus suorittaa juniori-graduoinnit.
Tarjoamme mahdollisuuden osallistua muutaman kerran vuodessa  samurai-lauantaihin, mitä nuoremmat jäsenemme yleensä arvostavat!

HARJOITUSAJAT

Maanantai
18.30-19.30, Nuoriso
19.30-20.30, Aikuiset
Keskiviikko
18.30-19.30, Nuoriso
19.30-20.30, Aikuiset
Perjantai
7.00-8.00, Aikuiset
Lördag
9.30-11.00, Aikuiset
11.00-12.00, Junnut

Uutiset